Saftkalas...

Dessa måste införskaffas till sommarens barnkalas...
42885-45
Kostar: 5:- på Åhléns
(bild från Å's hemsida)

http://www.ahlens.com


Idag...

...är det sista arbetsdagen! Skönt, behöver semester nu! Hjärnan är liksom nedkopplad på komaläge...

Om en liten stund ska jag gå och hämta min nya lilla vän, digitalkameran! Här ska fotas...
Nu kommer min lilla blogg blomma å färga av sig lite. Kanske jag nu kan visa mina små projekt och funderingar i bildform istället för massa invecklade tankar... men det där sista får ni nog leva vidare med. Fast det är ju så klart lite tråkigt att jag inte skaffade kameran tidigare, menar att nu ska jag ju på semester och kommer inte kunna blogga så mycket... men om några veckor så! Bäva...

Idag är det mycket som ska hinnas innan vi kommer iväg till landet. Har inte packat, behöver städa, plocka ur kylen, tvätta, handla på Bauhaus, Jula, Rusta, Plantagen, IKEA (drömmer!), hämta ett släp, ringa runt (typ f-kassan) å tala om att jag bytt bank å konto, hämta ut medicin på apoteket, hämta saker ur garaget... suck! Vi har inte hunnit fixa någonting innan semestern... vi brukar vara jätteduktiga men det har varit för varmt. Igår la vi oss på sängen vid 21 och sa vi sätter kl på 24 och går upp å packar, moooaahahhha, var vi fulla eller?!? Klockan 24 väckte jag Johan å sa vi skiter i det här...

Farfar å farmor tar iallafall med sig barnen och åker upp till landet lite tidigare på dagen. Skönt! För jag vet hur det skulle sluta annars... katastrof, barnen gråter å jag svettas å skriker... Näää, det är bättre att jag å Johan fixar allt i vår takt, det räcker med att vi har "hand" om tonåringen, den där "glada" killen...som nästan gråter när han måste slita på sin arma barnkropp med fysiskt arbete, som t ex att kasta en soppåse (då har vi ändå lyxigt eftersom vi fortfarande har sopnedkast i trappan).

Så ännu är inte dagen slut! Ska försöka få till ett sista inlägg innan jag tar sommar!

Kram


Nedräkning...

Nu har nedräningen börjat...

Nu är det inte långt kvar tills man får börja sin välförtjänta semester!
Å då blir det några veckor på landet med sol å bad (och alla de där projekten), men först ska jag bara toknjuta...

Ser fram mot att återigen få spendera tid med min kära äldre väninna. Vi har verkligen funnit varandra, vi har så många historier som liknar varandra... kusligt lika ibland. Vi kan sitta å prata om saker och ting och bara fylla i att "det vet jag väl" med ett stort leende på läpparna. Min väninna är helt underbar, en varm och omtänksam kvinna. Det är en fantastisk vänskap plus att det är lite mor/dotterkänsla... hon har ingen dotter och jag har ingen mamma.

Sen blir det väl lite besök från nära och kära. Bland annat hoppas jag att Pyret å Alex med familjer kommer och hälsar på, vore roligt att träffas på riktigt. Det är lite kul eftersom Pyret å Alex & Co lånade vårat torp en sommar för några år sedan, vore kul att få visa allt vi gjort sedan dess. Så Alex har varit i torpet fast jag bara har hälsat hastigt på henne. Kul!

Sen finns det ett par andra nya vänner som vore kul att träffa. Människor man känner en viss samhörighet med.

Jag hoppas jag hinner göra några inlägg till innan jag far min väg!

Kram allihop å var snälla mot varandra!


Varför...

Jag undrar vad det är för människor så gömmer sig bakom dessa så kallade "påhoppare"?

Jag är en flitig besökare hos Roomie, hon ger mig inspiration! Tycker att det är för jävligt att hon ska behöva ta sån skit från en person. Att den personen är så feg och inte vågar tala om vad som är fel eller be vänligt om att bli hänvisad till om det är det som är problemet.

Jag fick också ett sjukt påhopp en gång från en människa som hade missuppfattat mig totalt. Nu var det bara Pyret å Ninni som hann å läsa kommentaren, för den smakade så vidrigt att jag fick lov att radera den. Först gjorde jag ett försök att förklara mig och vad jag hade menat men sen insåg jag att den här människan aldrig skulle förstå, hon hade bestämt sig för att jag var en som rackade ner på "svaga" människor... då pratar man om fel person. Jag slåss bättre för andra än mig själv...

Hennes påhopp gjorde mig så lessen och faktiskt rädd att jag nästan tappade lusten att fortsätta för jag visste inte ifall jag orkade få sån skit mer. Så min lösning blev att helt enkelt ge henne kommentarförbud.
Sen vet jag hur ju hur dåligt Pyret mått efter sina "hatare".

Så skärp er bloggare, om ni inte gillar det ni läser eller stör er på något sätt, lämna sidan och skit i att besöka den fler gånger!

Roomie... fortsätt med dina tips å idéer och din härliga öppenhet och allvarliga inlägg, för jag kommer hänga hemma hos dig tills du låser dörren!
Stor kram!!!

Ummm...

Tror att jag idag ska slå till och köpa mig en digitalkamera!
Behöver få in lite färg å flärd på min lilla grå blogg.

Bankaffärer...

Juckelibuck!!!

Idag har Johan och jag varit några timmar på banken å ingått "gemensamtkontopartnerskap"... det var varmt och jobbigt. Vart helt mör i kolan! Till slut visste jag inte vad vi fixat eller vad vi skrivit på...

Men nu är allt klart å "alla" våra pengar är instuvade på olika ställen.

Måste säga att det är bra mycket lättare att både gifta sig å skaffa barn än att få ihop ekonomin.

Pyret mår bra...

Pyret å jag har sms:t varandra massor nu när hon åkte iväg till Frankrike utan mig... snyft!

Tänkte bara säga att hon å hennes familj mår jättebra och verkar ha det underbart.
Jag längtar efter henne tokmycket, vi brukar ju höras ofta och är varandras stöd på livet smala väg...
Så det blir nog att pallra sig till torpet å kramas med syster när hon åter beträder svensk mark!

Puss på er från Pyret!