Snart är det påsk...

Å jag längtar efter påsk! Det brukar vara så mysigt, om det inte är för mycket snö brukar vi åka till landet.
Nog för att man kan vara på landet när det är vinter och snö också men då krävs det lite mer, att man ringer till bonden och ber honom ploga t ex.

Vi har inte dirket varit på landet på vintern nu medans barnen varit så små. För man vet aldrig man kan råka ut för strömavbrott. För oss vuxna går det ju ingen nöd på men det skulle inte varit lika mysigt att sitta fast i skogen med en bebis. men nu börjar det bli så stora att det åter igen börjar bli dax att fira jul å nyår på landet.

Men till påsken brukar vi åka upp. Det är så mysigt, alltid brukar det vara någon som kommer och firar med oss. Ibalnd Pyret med familj. Hur mysigt är det inte att sitta ute i nån snödriva och fika och titta på takdropp. Man sitter och njuter av solen och fåglarna som kvittrar.

Tycker att det är så kul att laga mat ihop. Pyret och jag brukar alltid ha något spännande å gott på lut. Vi gillar att hänga i köket och dricka ett glas vin och prata. Barnen leker så bra ihop och Johan å Erik kan ta varsin öl och bara vara. Det är så skönt när de hälsar på för allt flyter så bra, man behöver inte be om hjälp utan allt bara rullar på.

Undra vad de har för sig i påsk?!?

Kommentarer
Postat av: Myra

Mamma och pappa har inget för sig i påsk.

2006-04-02 @ 20:10:31
Postat av: Pyret

Åh, kommer du ihåg senaste påsken vi var uppe, när vi lagade mat ur hela den där tidningen...

Postat av: johannapanna

så har man det i gott sällskap! så skönt med folk man "bara kan vara" med. barnen finns med och de "äkta hälfterna" umgås på sitt sätt. Har också några sådana vänner/släktingar.

2006-04-02 @ 20:21:51
URL: http://johannapanna146.blogg.se
Postat av: Miafia

Den där goda kycklingfilén inlindad i parmaskina å den där smarriga såsen med fetaost å rotsaker... gud vad gott det var... å hur många olika saker som helst.
Vi kanske skulle försöka oss på en repris av resan och prova en ny tidning...

2006-04-02 @ 21:19:11
URL: http://www.miafia.blogg.se
Postat av: Pyret

Hehe... vi hörs...

2006-04-03 @ 08:36:19
URL: http://litenpyret.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback